Wat zijn de beste vijverpompen?

VIVOSUN 4500GPH Dompelpomp; Beste knal voor de Buck. Knifel dompelpomp; Upgrade Pick.

Wat zijn de beste vijverpompen?

VIVOSUN 4500GPH Dompelpomp; Beste knal voor de Buck. Knifel dompelpomp; Upgrade Pick. De hoeveelheid water die een pomp aankan, varieert van een paar gallons tot duizenden of meer. Om de juiste pomp te vinden, moet u rekening houden met zowel de hoeveelheid water in de vijver als de gewenste hoeveelheid watercirculatie.

Het debiet geeft aan hoeveel water een pomp binnen 1 uur kan verplaatsen. De 220 watt VIVOSUN is krachtig genoeg om het water in een vijver van 9.000 gallon te laten circuleren, maar hij is ultrastil en produceert slechts een zacht gezoem. Hij wordt geleverd met een 20,3 meter lang netsnoer en werkt op 220 watt energiezuinig vermogen. Deze VIVOSUN pompt ook water tot een hoogte van meer dan 18 voet om een fontein of waterval te bedienen.

Het deksel op het inlaatfilter wordt losgemaakt voor eenvoudige reiniging en het apparaat weegt ongeveer 9 pond. Geniet van het voordeel van circulerend water zonder een fortuin uit te geven met de Knifelvijverpomp, die geschikt is voor waterfiltratie in kleine vijvers met een capaciteit van ongeveer 1.600 gallons. De Knifelpomp kan water tot 10,2 voet tillen en produceert slechts een zacht gezoem tijdens het gebruik. Deze compacte pomp is klein genoeg om in het onderste reservoir van een gelaagde fontein te plaatsen en wordt geleverd met een 6,1 voet netsnoer.

De pomp is voorzien van een sponsvoorfilter dat vuil uit de pomp houdt, en het heeft een automatische veiligheidsschakelaar als het waterniveau daalt of het apparaat oververhit raakt. Deze Tetra vijverpomp wordt geleverd met een speciaal beschermfilter dat het waterleven beschermt tegen de waaier van de pomp, terwijl kleine stukjes vuil er dwars doorheen gaan zonder de pomp te verstoppen. De dompelpomp verplaatst 4.235 liter water per uur en wordt geleverd met een maximale waterlift van 13,1 voet. Het kan vijverwater filteren en een stroom pompen voor een fontein of waterval.

Water dat uit de pomp stroomt, wordt door een apart extern filter geleid voor eenvoudige reiniging. Een unidirectionele waaier en motor dragen bij aan de energie-efficiëntie van de pomp met continue werking. De afgedichte onderdompelbare unit is onderhoudsarm en wordt geleverd met een netsnoer van 15 voet. De Aquagarden wordt geleverd met een LED-spot die een waterstraal verlicht.

Deze pomp is geschikt voor relatief kleine vijvers van ongeveer 200 gallons, en het is veilig voor gebruik met goudvissen en koi. De pomp wordt geleverd met drie fonteinsproeiers die de watersproeiconfiguratie veranderen van een enkele verticale straal naar een multijetspray of een slanke waterbel. De pomp wordt geleverd met een netsnoer van 16 voet. Met een maximale lift van 17 voet helpt de TotalPond waterpomp een stromende waterval te creëren.

Met een motor van 2000 GPH kan de pomp water filteren in een vijver met een capaciteit van maximaal 4.000 gallons. De dompelpomp wordt geleverd met een gaaspompscherm dat voorkomt dat vuil de motor verstopt. Het heeft ook een terug-spugende functie die de pomp tijdens bedrijf kan koelen om oververhitting te voorkomen. De pomp van 2000 GPH wordt geleverd met een netsnoer van 16 voet.

Deze VIVOHOME-unit kan serieus water verplaatsen tot 9.000 gallons per uur. Het wordt geleverd met een maximaal hefvermogen van 26,9 voet, geschikt voor hoge watervallen. Naast het pompen van water over een afstand, is de dompelpomp bestand tegen extern gebruik op korte termijn (buiten het water). De fabrikant raadt echter gebruik in het water aan voor iets langer dan een paar uur, net genoeg tijd om een vijver of zelfs een overstroomde kelder in een mum van tijd uit te pompen.

De VIVOHOME-pomp wordt geleverd met een netsnoer van 20,3 voet. Selecteer in het algemeen een pomp met een pompcapaciteit van gallons per uur (GPH) die gelijk is aan de helft van de galloncapaciteit van de vijver. Kies bijvoorbeeld voor een vijver van 4.000 gallon een pomp van 2000 GPH. Hoe groter de pomp, hoe meer elektriciteit hij zal gebruiken.

Veel pompen vermelden de hoeveelheid wattage die ze per uur gebruiken. Vermenigvuldig dat met het aantal uren per dag dat de pomp waarschijnlijk zal draaien, en vermenigvuldig dat aantal vervolgens met 30 voor een schatting van het wattage per maand. Om te schatten hoeveel de pomp aan de elektriciteitsrekening zal toevoegen, vermenigvuldigt u het uiteindelijke aantal met de kosten van elektriciteit (per watt) van uw energierekening. De kwaliteit van de pomp is een factor, maar verwacht over het algemeen dat een dompelvijverpomp 3 tot 5 jaar meegaat.

De pomp is ontworpen om in de vijver te worden ondergedompeld. Uitlaatmaat past op slangen van 1 ½ of 1 ¼ inch in binnendiameter. Debieten voor 5 en 7 voet kop zijn 2500 en 1800 GPH. De Fish Mate 1900 dompelvijverpomp is ontworpen voor gebruik in visvijvers, watertuinen en fonteinen.

Het maximale debiet is 1850 GPH, maar de fabrikant levert geen stroomsnelheidsdiagram op basis van kophoogte. Als de pomp moet worden gereinigd, kan de handgreep gemakkelijk uit het water worden getild. Het inlaatscherm is afneembaar voor het reinigen van de waaier. De waaier gebruikt keramische lagers voor een lange levensduur.

De pomp heeft een 24' netsnoer voor eenvoudige installatie. Een telescopische fonteinset met vier sproeikoppen wordt meegeleverd. De omleidingsklep maakt het mogelijk om de stroom te verminderen of te splitsen tussen de fontein en een waterval. Het wordt geleverd met een slangadapter met weerhaken voor slang van ¾ tot 1 ½ I, D.

De pompset bevat adapters voor het rechtstreeks op de pomp bevestigen van PVC en fonteinkoppen. De pomp heeft een geaard netsnoer van 33 voet. Het werkelijke debiet op 5, 10 en 15 voet is 2251, 1390 en 479 gallons per uur. Afmetingen zijn 13 L x 9 B x 8 H.

Met de roterende kogeluitgang kunt u de afvoerpositie van de pomp in vrijwel elke hoek wijzigen. Het wordt ook geleverd met 1,5 en 2 meerslangkoppelingen. Het debiet op 5 en 10 voet is 2425 en 1840 GPH. De afmetingen zijn 14 L x 14 B x 6,5 H.

De Jebao APP-2000 is een dompelpomp met magnetische aandrijving. De APP-2000 heeft een maximaal debiet van 2000 gallons per uur (GPH). De inlaat en uitlaat van de pomp heeft 1 ½ NPT-schroefdraad, maar wordt geleverd met getrapte slangadapters met weerhaken. De Sequence 750 vijverpomp is een in-line waterpomp.

Het is niet zelfaanzuigend en moet onder de waterlijn worden geplaatst, buiten de vijver. De Sequence 750 gebruikt een waaier in centrifugale stijl om het water te pompen. De pompinlaat heeft 2 FNPT-schroefdraden. Het stopcontact gebruikt 1 ½ FNPT-schroefdraad.

Het debiet bij 4', 8' en 10' is 2820, 1860 en 1200 GPH. De pomp wordt geleverd met 3 jaar garantie. Gebruik voor een zachtere doorstroming een pomp van 900-1800 gallon per uur. Gebruik voor een brullende stroom een pomp van 2400-3600 gallon per uur.

Deze figuren kunnen worden aangepast voor elke waterval. Voor de meeste watertuinen en goudvisvijvers van minder dan 5.000 gallons is de TetraPond Debris-Handling Pump een winnaar. De pomp heeft een solide constructie en verstopt niet gemakkelijk. Als uw vijverfiltratiesysteem een externe in-line pomp gebruikt, wordt de Sequence-serie externe waterpompen ten zeerste aanbevolen.

Gemaakt in de VS. Ze zijn duurzaam, herbouwbaar en hebben een garantie van 3 jaar. Ik bedacht dat mijn gallons ongeveer 3600 gallons per uur waren. Mijn vijver wordt 20 ft bij 8 ft bij 3,5 ft diep.

We wonen buiten Nashville in de bergen en hebben veel areaal. Ik breng grote rotsblokken, platte steen en het gebruikelijke vijverbouwmateriaal binnen, maar ik wil een mooie waterval. Moet ik een pomp met een grotere gallon per uur gebruiken? Ik ben dol op je site en zal al je artikelen blijven lezen. Alvast bedankt voor alle hulp die je kunt bieden.

De TetraPond-pomp wint onze prijs voor de beste algehele vijverpomp in deze review. Dit model heeft alles wat je nodig hebt om water te filteren en de waterval van je vijvers te voeden. Deze pomp is een solide keuze voor uw vijver in de achtertuin en filtert tussen 1.000 en 1.500 gallons per uur. Om de juiste pomp voor uw watervoorziening te kunnen kiezen, moeten de gallons per uur (GPH) die de pomp kan leveren compatibel zijn met de grootte van uw waterpartij.

Vijvers, aquaria of fonteinen zijn er in alle maten. Klein, middelgroot en groot, wat betrekking heeft op hoeveel water ze kunnen bevatten. Kleine vijvers variëren van 200 tot 1.000 liter water. Middelgrote vijvers tot 5.000 en grote vijvers hebben 10.000 liter water of zelfs meer.

Sommige vijverpompen, zoals de Atlantic Water Gardens Fountain Dompelpomp, hebben een debiet van 200 GPH. Het wordt aanbevolen voor een klein zwembad dat varieert van 200 tot 400 gallons. Een vijverpomp die 3.100 GPH kan genereren, is een goede match voor een middelgroot zwembad. Als u een grote vijver van 10.000 gallon heeft, kunt u het beste een pomp kiezen die 10.000 GPH kan genereren, zodat deze voldoet aan de eisen van het water en correct blijft functioneren.

Vijverpompen met dompelpompen zijn een uitstekende keuze voor bijna elk type vijver of waterpartij. Ze werken echter het beste in kleinere vijvers tot 1.000 GPH. Ze zijn meestal minder krachtig, dus ze zijn misschien niet de beste keuze als je een grote fontein hebt of een aanzienlijke waterval wilt hebben. Ze zijn heel eenvoudig in te stellen, minder luidruchtig en doen hun werk uit het zicht onder water.

Deze krachtige cycloonvijverpomp van Alpine Corporation is niet alleen kosteneffectief en energiezuinig, maar is ook een uitstekende keuze voor middelgrote vijvers. Of je nu een prachtige waterval aan je Koivijver wilt toevoegen of je bestaande fonteinpomp wilt upgraden, deze dompelpomp kan tot 3.100 liter water per uur pompen en kan sterke watervallen creëren en zorgen voor een goede beluchting. Met New Revolution pomptechnologie en een verbeterd ontwerp, kan de TotalPond 1200 GPH watervalpomp 1.200 GPH pompen en een 5-ft creëren. Het is dus een zeer goede keuze voor middelgrote vijvers.

De pomp is compatibel met slangen van 1½ en 2 inch. Hij wordt geleverd met een stroomkabel van 16 ft en de pomp wordt gedekt door een garantie van een jaar. Voor het beste resultaat raadt TotalPond u aan om de grotere buismaat te gebruiken om wrijving en maximale waterstroom te verminderen. De pomp moet worden gebruikt bij watertemperaturen tussen 41° F en 86° F.

Zorg ervoor dat het netsnoer goed is aangesloten, omdat de pomp kan stoppen met werken. TotalPond levert ook 2.000 en 5.100 GPH vijverpompen. Voor geweldige prestaties, eenvoudige installatie en een uitstekende prijs biedt de Atlantic Water Gardens FP200 verstelbare stroomfontein en waterfunctiepomp u alles wat u nodig hebt om een prachtige fontein of waterval in uw vijver te creëren. Hoewel het is ontworpen om te functioneren in kleinere vijvers, kan het een uitstekende waterstroom leveren en kan het je een mooie waterval tot 5 ft geven.

Of maak een mooie watertuit voor je fontein, terwijl je ook zeer energiezuinig bent. De zware pomp zal geen moeite hebben om precies de juiste waterstroom en beluchting te leveren voor een vijver van 3.000 gallon. Omdat het een motor met een laag wattage en een unidirectionele waaier heeft, is hij zeer energiezuinig. Samen met de duurzame en corrosiewerende keramische as wordt de motor beschermd tegen water door speciale epoxyinkapseling, wat u een langdurige prestatie garandeert.

Om de beste circulatie- en filterresultaten uit de pomp te halen, geeft TetraPond enkele bedieningstips. Kies een pomp die binnen één of twee uur 100% van het vijvervolume laat circuleren. Hoe meer circulatie de pomp kan bieden, hoe beter de vijveromstandigheden zullen zijn, wat vooral belangrijk is voor watervallen en beken. De pomp is compatibel met slangen van 1½ of 1¼-inch en heeft een 15-ft.

Voor extra gemoedsrust is de pomp UL-vermeld en wordt deze gedekt door een beperkte garantie van drie jaar. Extra functies zijn ook een overbelastingsschakelaar om de pomp te beschermen tegen oververhitting, een extra lange 30-ft. Netsnoer, dat u meer flexibiliteit geeft om de pomp te plaatsen waar deze het beste werkt, en er is een verwijderbaar inlaatfilterscherm. De pomp kan ook verticaal of horizontaal worden gemonteerd en is compatibel met 1-inch slangen en de pomp wordt gedekt door een garantie van twee jaar.

HALF OFF PONDS maakt ook een reeks vijverpompen die geschikt zijn voor kleine, middelgrote en grote vijvers tot 10.000 GPH. Houd er rekening mee dat de snelheidsregelaar NIET werkt met de vijverpomp van 10.000 GPH. Deze zeer duurzame en kosteneffectieve pomp heeft een sterke ABS-schaal en genereert 100 watt. Het compacte formaat betekent dat u de pomp gemakkelijk kunt verbergen tussen een rotsachtige waterval of gebladerte en het doet niets af aan het algehele uiterlijk van uw aquarium.

De Tetra Pond Debris-Handling Pump is een populaire en duurzame waterpomp die is ontworpen voor klompvrije prestaties. Het heeft een kooi die de dompelwaterpomp beschermt, waardoor wordt voorkomen dat grote brokstukken hem verstoppen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor vijvers onder bomen of gewoon vatbaar voor veel vuil van buitenaf dat erin blaast. Het kan worden gebruikt voor een vijver, buitenfontein, aquarium, bureaufontein en een hydrocultuur tuiniersysteem.

Het gebruik van een pomp voor decoratieve waterdisplays zal vijverwater enigszins recirculeren, maar het is mogelijk niet voldoende om voedingsstoffen op de juiste manier te verdelen of om stagnatie, omzet en thermische stratificatie te voorkomen. Deze waterpomp met magnetische aandrijving is verkrijgbaar in 4 verschillende maten, dus u wilt degene kiezen die het beste bij uw vijver past. Het onderhouden van een dompelpompvijver is moeilijker omdat u hem regelmatig uit het water moet trekken om het scherm of voorfilter schoon te maken. Dompelvijverpompen zijn subtieler en worden vaak gebruikt om esthetische redenen - omdat het niet zichtbaar is, geeft het een mooier effect.

En omdat je natuurlijk een krachtigere waterpomp nodig hebt die je koivijver twee keer zo snel kan omdraaien als één zonder vis, is de kans groter dat je hogere bedrijfskosten maakt. TotalPond is een bekend merk binnen de vijverindustrie, en als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken pomp voor een kleine of grote (5 ft-18 ft max hoogte) waterval of fonteinfunctie, zijn de TotalPond Waterfall Pumps een goede keuze. Deze vijverpomp voor vuilverwerking is energiezuinig en kan tot 3.000 gallons pompen, zodat hij werkt voor grote vijvers. Hoewel sommige pompen worden geleverd met een stevig voorfilter om te voorkomen dat vuil verstoppingen veroorzaakt, investeer dan in een hoogwaardig vijverfilter.

De meeste dompelvijverpompen zijn echter over het algemeen minder energiezuinig dan een externe vijverpomp van dezelfde grootte, dus u moet voorzichtig zijn om er een te selecteren met een goede energie-efficiëntie. Dit is misschien geen probleem voor kleinere vijvers, maar voor grotere (en diepere) vijvers kan dit een gedoe zijn. Als je een Koivijver hebt met een tuimelende waterval, een fontein die is versierd met elegante beelden, of een aquarium dat gevuld is met je favoriete kleurrijke vissen, houdt een vijverpomp het waterleven van de waterpartij gezond en levendig. Pond Informer is een groeiende gemeenschap van schrijvers met een passie voor alles wat met vijvers, wetlands en duurzaam behoud te maken heeft.

Hoewel de pomp speciaal is ontworpen voor watervallen, kan hij ook worden gebruikt voor beeldhouwwerken met leidingen, fonteinen en algemene watertuinvijvers, en omdat de motor olievrij is, kan hij worden gebruikt in een koivijver. .

Leave a Comment

All fileds with * are required