Wat is de beste waterpomp voor een vijver?

De pomp is ontworpen om in de vijver te worden ondergedompeld. Uitlaatmaat past op slangen van 1 ½ of 1 ¼ inch in binnendiameter.

Wat is de beste waterpomp voor een vijver?

De pomp is ontworpen om in de vijver te worden ondergedompeld. Uitlaatmaat past op slangen van 1 ½ of 1 ¼ inch in binnendiameter. Debieten voor 5 en 7 voet kop zijn 2500 en 1800 GPH. De Fish Mate 1900 dompelvijverpomp is ontworpen voor gebruik in visvijvers, watertuinen en fonteinen.

Het maximale debiet is 1850 GPH, maar de fabrikant levert geen stroomsnelheidsdiagram op basis van kophoogte. Als de pomp moet worden gereinigd, kan de handgreep gemakkelijk uit het water worden getild. Het inlaatscherm is afneembaar voor het reinigen van de waaier. De waaier gebruikt keramische lagers voor een lange levensduur.

De pomp heeft een 24' netsnoer voor eenvoudige installatie. Een telescopische fonteinset met vier sproeikoppen wordt meegeleverd. De omleidingsklep maakt het mogelijk om de stroom te verminderen of te splitsen tussen de fontein en een waterval. Het wordt geleverd met een slangadapter met weerhaken voor slang van ¾ tot 1 ½ I, D.

De pompset bevat adapters voor het rechtstreeks op de pomp bevestigen van PVC en fonteinkoppen. De pomp heeft een geaard netsnoer van 33 voet. Het werkelijke debiet op 5, 10 en 15 voet is 2251, 1390 en 479 gallons per uur. Afmetingen zijn 13 L x 9 B x 8 H.

Met de roterende kogeluitgang kunt u de afvoerpositie van de pomp in vrijwel elke hoek wijzigen. Het wordt ook geleverd met 1,5 en 2 meerslangkoppelingen. Het debiet op 5 en 10 voet is 2425 en 1840 GPH. De afmetingen zijn 14 L x 14 B x 6,5 H.

De Jebao APP-2000 is een dompelpomp met magnetische aandrijving. De APP-2000 heeft een maximaal debiet van 2000 gallons per uur (GPH). De inlaat en uitlaat van de pomp heeft 1 ½ NPT-schroefdraad, maar wordt geleverd met getrapte slangadapters met weerhaken. De pompinlaat heeft 2 FNPT-schroefdraden.

Het stopcontact gebruikt 1 ½ FNPT-schroefdraad. Het debiet bij 4', 8' en 10' is 2820, 1860 en 1200 GPH. De pomp wordt geleverd met 3 jaar garantie. Gebruik voor een zachtere doorstroming een pomp van 900-1800 gallon per uur.

Gebruik voor een brullende stroom een pomp van 2400-3600 gallon per uur. Deze figuren kunnen worden aangepast voor elke waterval. Voor de meeste watertuinen en goudvisvijvers van minder dan 5.000 gallons is de TetraPond Debris-Handling Pump een winnaar. De pomp heeft een solide constructie en verstopt niet gemakkelijk.

Als uw vijverfiltratiesysteem een externe in-line pomp gebruikt, wordt de Sequence-serie externe waterpompen ten zeerste aanbevolen. Gemaakt in de VS. Ze zijn duurzaam, herbouwbaar en hebben een garantie van 3 jaar. Ik bedacht dat mijn gallons ongeveer 3600 gallons per uur waren.

Mijn vijver wordt 20 ft bij 8 ft bij 3,5 ft diep. We wonen buiten Nashville in de bergen en hebben veel areaal. Ik breng grote rotsblokken, platte steen en het gebruikelijke vijverbouwmateriaal binnen, maar ik wil een mooie waterval. Moet ik een pomp met een grotere gallon per uur gebruiken? Ik ben dol op je site en zal al je artikelen blijven lezen.

Alvast bedankt voor alle hulp die je kunt bieden. Met New Revolution pomptechnologie en een verbeterd ontwerp, kan de TotalPond 1200 GPH watervalpomp 1.200 GPH pompen en een 5-ft creëren. Het is dus een zeer goede keuze voor middelgrote vijvers. Externe vijverpompen kunnen worden gebruikt om water in kleine visvijvers te pompen en te beluchten, terwijl andere krachtigere modellen zeer efficiënt werken in grotere vijvers.

Dompelvijverpompen zijn ook zeer compact, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor binnenaquaria. Het hangt er ook van af of je een fontein of een waterval hebt of een ander type waterpartij die geen levende bewoners heeft. Wanneer het water bevriest, is het belangrijk om een open gat in het ijs te houden om zuurstof en andere gassen in het water te laten balanceren. Een van de beste opties voor dompelpompen, met krachtige stroomsnelheden, goede waterhefhoogtes en grote energie-efficiëntie in een compact pakket.

Ervan uitgaande dat je geen vis hebt, wil je dat je pomp je vijver minstens één keer per 2 uur volledig omdraait. Als je visie voor je waterpartij een waterval bevat, volgen hier enkele tips en inspiratie voor het creëren van een adembenemende waterval. Door de beschermende voorfilterkooi kan de pomp direct op de bodem van de vijver worden geplaatst, zonder verstopt te raken met vuil. TotalPond is een bekend merk binnen de vijverindustrie, en als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken pomp voor een kleine of grote (5 ft-18 ft max hoogte) waterval of fonteinfunctie, zijn de TotalPond Waterfall Pumps een goede keuze.

Hoewel de pomp speciaal is ontworpen voor watervallen, kan hij ook worden gebruikt voor beeldhouwwerken met leidingen, fonteinen en algemene watertuinvijvers, en omdat de motor olievrij is, kan hij worden gebruikt in een koivijver. Het onderhouden van een dompelpompvijver is moeilijker omdat u hem regelmatig uit het water moet trekken om het scherm of voorfilter schoon te maken. Als dat zo is, geef het dan een snelle reiniging en probeer de pomp te verplaatsen in een gebied dat mogelijk minder vuil bevat. Omdat ze onderdompelbaar zijn in ontwerp, moeten deze pompen onder water worden geplaatst om te werken en kunnen ze niet extern werken, en we raden een minimale diepte van 2 voet aan voor de minste geluidsproductie.

De kit bevat 3 fonteinkopbevestigingen voor een Daisy-, Daisy Super- en Waterbell-fonteindisplay. Vijverpompen zijn over het algemeen gedimensioneerd in gallons per uur (GPH) in de Verenigde Staten en liters per uur (LPH) in het Verenigd Koninkrijk. .

Leave a Comment

All fileds with * are required