Wat is de vijverpomp van het beste merk?

De pomp is ontworpen om in de vijver te worden ondergedompeld. Uitlaatmaat past op slangen van 1 ½ of 1 ¼ inch in binnendiameter.

Wat is de vijverpomp van het beste merk?

De pomp is ontworpen om in de vijver te worden ondergedompeld. Uitlaatmaat past op slangen van 1 ½ of 1 ¼ inch in binnendiameter. Debieten voor 5 en 7 voet kop zijn 2500 en 1800 GPH. De Fish Mate 1900 dompelvijverpomp is ontworpen voor gebruik in visvijvers, watertuinen en fonteinen.

Het maximale debiet is 1850 GPH, maar de fabrikant levert geen stroomsnelheidsdiagram op basis van kophoogte. Als de pomp moet worden gereinigd, kan de handgreep gemakkelijk uit het water worden getild. Het inlaatscherm is afneembaar voor het reinigen van de waaier. De waaier gebruikt keramische lagers voor een lange levensduur.

De pomp heeft een 24' netsnoer voor eenvoudige installatie. Een telescopische fonteinset met vier sproeikoppen wordt meegeleverd. De omleidingsklep maakt het mogelijk om de stroom te verminderen of te splitsen tussen de fontein en een waterval. Het wordt geleverd met een slangadapter met weerhaken voor slang van ¾ tot 1 ½ I, D.

De pompset bevat adapters voor het rechtstreeks op de pomp bevestigen van PVC en fonteinkoppen. De pomp heeft een geaard netsnoer van 33 voet. Het werkelijke debiet op 5, 10 en 15 voet is 2251, 1390 en 479 gallons per uur. Afmetingen zijn 13 L x 9 B x 8 H.

Met de roterende kogeluitgang kunt u de afvoerpositie van de pomp in vrijwel elke hoek wijzigen. Het wordt ook geleverd met 1,5 en 2 meerslangkoppelingen. Het debiet op 5 en 10 voet is 2425 en 1840 GPH. De afmetingen zijn 14 L x 14 B x 6,5 H.

De Jebao APP-2000 is een dompelpomp met magnetische aandrijving. De APP-2000 heeft een maximaal debiet van 2000 gallons per uur (GPH). De inlaat en uitlaat van de pomp heeft 1 ½ NPT-schroefdraad, maar wordt geleverd met getrapte slangadapters met weerhaken. De Sequence 750 vijverpomp is een in-line waterpomp.

Het is niet zelfaanzuigend en moet onder de waterlijn worden geplaatst, buiten de vijver. De Sequence 750 gebruikt een waaier in centrifugale stijl om het water te pompen. De pompinlaat heeft 2 FNPT-schroefdraden. Het stopcontact gebruikt 1 ½ FNPT-schroefdraad.

Het debiet bij 4', 8' en 10' is 2820, 1860 en 1200 GPH. De pomp wordt geleverd met 3 jaar garantie. Gebruik voor een zachtere doorstroming een pomp van 900-1800 gallon per uur. Gebruik voor een brullende stroom een pomp van 2400-3600 gallon per uur.

Deze figuren kunnen worden aangepast voor elke waterval. Voor de meeste watertuinen en goudvisvijvers van minder dan 5.000 gallons is de TetraPond Debris-Handling Pump een winnaar. De pomp heeft een solide constructie en verstopt niet gemakkelijk. Als uw vijverfiltratiesysteem een externe in-line pomp gebruikt, wordt de Sequence-serie externe waterpompen ten zeerste aanbevolen.

Gemaakt in de VS. Ze zijn duurzaam, herbouwbaar en hebben een garantie van 3 jaar. Ik bedacht dat mijn gallons ongeveer 3600 gallons per uur waren. Mijn vijver wordt 20 ft bij 8 ft bij 3,5 ft diep.

We wonen buiten Nashville in de bergen en hebben veel areaal. Ik breng grote rotsblokken, platte steen en het gebruikelijke vijverbouwmateriaal binnen, maar ik wil een mooie waterval. Moet ik een pomp met een grotere gallon per uur gebruiken? Ik ben dol op je site en zal al je artikelen blijven lezen. Alvast bedankt voor alle hulp die je kunt bieden.

De TetraPond-pomp wint onze prijs voor de beste algehele vijverpomp in deze review. Dit model heeft alles wat je nodig hebt om water te filteren en de waterval van je vijvers te voeden. Deze pomp is een solide keuze voor uw vijver in de achtertuin en filtert tussen 1.000 en 1.500 gallons per uur. Met New Revolution pomptechnologie en een verbeterd ontwerp, kan de TotalPond 1200 GPH watervalpomp 1.200 GPH pompen en een 5-ft creëren.

Het is dus een zeer goede keuze voor middelgrote vijvers. Een goede optie als de beste pomp voor waterval en grote vijvers is de Tetra Pond Debris-Handling Pump. Deze pomp is geweldig omdat hij ondanks het kleine formaat in een stoot zit. Het kan worden gebruikt voor een vijver, buitenfontein, aquarium, bureaufontein en een hydrocultuur tuiniersysteem.

Tegenwoordig zijn er goedkopere, energiezuinigere pompen beschikbaar, en het wordt aanbevolen om het vijverwater eenmaal per uur of langer te laten circuleren, zorgt voor schonere en gezondere vijvers. De pompen zijn 100% olievrij en veilig voor zowel vis- als vijverplanten, dus ideaal voor zwaar beplante of visgevulde vijvers. Pondtec biedt ook een lange garantie van 3 jaar in geval van problemen, wat een bewijs is van de betrouwbaarheid van de pomp. De unidirectionele waaier van dit puinvangmodel werkt op een asynchrone motor en verbruikt minder energie om het water in uw vijver te laten circuleren, wat u minder kost voor een kristalheldere vijver.

Als u bijvoorbeeld een koivijver van 1000 gallon heeft, moet u een pomp kopen die werkt met een rating van minimaal 1000 gallon per uur. De meeste dompelvijverpompen zijn echter over het algemeen minder energiezuinig dan een externe vijverpomp van dezelfde grootte, dus u moet voorzichtig zijn om er een te selecteren met een goede energie-efficiëntie. Dit komt omdat uw pomp over het algemeen op een laag punt in uw vijver zit, dus om er onderhoud aan uit te voeren, moet u tot dit punt naar beneden reiken en uw pomp handmatig verwijderen. Zonder pomp hoopt het sediment zich op de bodem van uw vijver op, waardoor een dikke laag ontstaat die moeilijk te verwijderen is.

De Tetra Pond Water Garden Pump is een dompelvijverpomp die gemakkelijk de meeste watervallen, fonteinen, beken, filtratiesystemen en andere waterpartijen van stroom kan voorzien. Dus als je wilt dat je fontein water 6,5 voet (2 meter) boven het oppervlak tilt, heb je een vijverpomp nodig met een kophoogte van minimaal 6,5 voet of 2 meter. In het hart van elke gezonde tuinvijver bevindt zich de pomp, die de filtratie, functies en waterstroom van de vijver aandrijft. Het AquaForce dompelassortiment van Aquascape is ideaal voor het aandrijven van kleine of grote vijvers, omdat ze vooral geschikt zijn voor koivijvers in plaats van een extern model.

U moet ook overwegen of de pomp zal worden gebruikt voor recirculatie, voor het aandrijven van waterdisplays voor een siervijver of voor filtratie. Dit soort vijverpompen zijn luidruchtiger en veel minder discreet; dit kan echter worden verholpen door de vijverpomp naast de vijver zelf te begraven. .

Leave a Comment

All fileds with * are required